Добавено в количката!

Знаем, че за теб качеството на продуктите е изключително важно. За нас също. Затова, за да ти предложим това качество и да отговорим на твоите очаквания за надеждност и здравина, ние от „Мухтаров“ си партнираме с доказани на пазара марки. Това гарантира дълга и безпроблемна експлоатация на съоръженията. Такъв наш партньор е REHAU.

Кой е RЕHАU ?

Като премиум марка за полимерни решения, REHAU е международен лидер в областта на строителството, автомобилостроенето и индустрията. REHAU генерира непрекъснат растеж самостоятелно - с иновативна сила и компетентност в технологиите за повърхности, както и в разработването на материали и системи.

Философията на RЕHАU

От основаването си целта на REHAU е посредством самостоятелни рецептури за пластмаси да разкрие нови области за приложение. Постоянен стремеж да замени обикновените материали с по-здрави полимери и чрез креативни системни решения да предложи подобрени стойности в полза на клиентите си.

Продуктова гама

Чрез енергийно ефективно строителство, използване на възобновяеми енергийни източници и управление на водите, както и в областта на „Mobility & Future Living“, REHAU допринася решаващо за преодоляване на екологичните и икономическите предизвикателства на бъдещето. Компетентност и иновации са направили REHAU водещ доставчик на базирани на полимери системни решения и услуги, в областите строителство, автомобилната индустрия. REHAU предлага богат асортимент от продукти и решения - системи дограма, подово отопление, водопроводи за питейна вода, тръби за радиатори, мебелни решения, контрол на температурата в жилището, комплексни решения.